Kano

Følg Oddadalen og opplev fossenes dal. Et fantastisk fosselandskap, skapt av breen, mellom Hardangervidda og Folgefonna nasjonalparker. På veien passerer en Strandsfoss, Tjødnadalsfossen, Vidfoss, Hildalsfossen, Espelandsfossen og den mest kjente av fossene, Låtefoss.

Opplev Buerdalen, en vakker, vill og frodig dal mellom stupbratte fjellsider. En følger den blågrønne breelva til en står ved foten av en vakker verden av blåfarger og masjestetiske fjell i enden av den trange Buerdalen.

Prøv kanopadling på det idylliske Sandvinsvatnet. Her er mange fine viker å padle innom. På turen har en panoramautsikt til Buerbreen i vest, Tjødnadalsfossen og Strandsfossen og Oddadalen som bukter seg sørover mot Seljestadfjellene og Røldal.


Mange fine turer i Odda

Odda kan foruten den fantastiske turen til Trolltunga, by på mange spennende turer. Opplev fossenes dal, med tvillingfossen Låtefoss som

Fiske

Det er gode fiskemuligheter i området. Prøv fiskelykken i Sandvindsvatnet eller elvene rundt du også!

Sykkel

Det er mange fine turer for sykkel i området. Ta turen langs vannet mot Strand, eller opp Buerdalen mot breen.

Kano

Følg Oddadalen og opplev fossenes dal. Et fantastisk fosselandskap, skapt av breen, mellom Hardangervidda og Folgefonna nasjonalparker. På veien passerer

Trolltunga Zippen

Trolltunga Active invites you to hike with plenty of air, a big “wow” factor, and framed by a beautiful nature

Norsk Vasskraft- og Industristadmuseum

Opplev starten på det norsk industrieventyret på Norsk Vasskraft- og Industristadmuseum.